| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
lesmie expert

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 11:28 Temat postu: |
|
|
No nie no, nie zauważyłem aż takiej dużej różnicy w dymieniu, a zauważcie że brał jednego macha za drugim i dym nie słabł jak to ma miejsce w kissboxie. _________________ Jesteś początkującym e palaczem ? Zanim o coś zapytasz, zajrzyj najpierw tu: www.digicig.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Greg1980
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 11:41 Temat postu: |
|
|
Poczekam na fajkę od Janty i kupię ją do mocnego palenia w domu
A Dura naprawdę wygląda na konkretny sprzęt.
Jeśli tylko będzie trzymała stały poziom przez jakiś rozsądny okres czasu to będzie rewelacja  _________________ Intellicig Evolution - najbliższy ideałowi???
Janty Dura - ma potencjał, ale cierpi przez niedoróbki techniczne
Janty Classic Kissbox - MOOOOC!!!!!!
RN4081 - mój pierwszy e-papieros |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Brzechu expert

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 11:41 Temat postu: |
|
|
Obejrzałem film raz jeszcze i gosc mowi ze uważał ze duzy dym = duzy kop w gardło a tu tak nie jest i za kazdym razem jest mocno czuc i ciągnie sie lekko.
Moj DSE nie raz daje wielki dym a kop jest słaby, tak naprade to na filmie nie dymi jakos bardzo kiepsko, powiedzial bym ze normalnie, jeszcze zastanawial bym sie czy mial porządnie podladowana baterie.
A co do wygladu to faktycznie ten złoty pierscien troche inaczej wyglada niz na stronach janty. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lesmie expert

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 12:00 Temat postu: |
|
|
| Greg1980 napisał: |
Poczekam na fajkę od Janty i kupię ją do mocnego palenia w domu
A Dura naprawdę wygląda na konkretny sprzęt.
Jeśli tylko będzie trzymała stały poziom przez jakiś rozsądny okres czasu to będzie rewelacja  |
Ta e fajka u Janty już kiedyś, dawno temu była zapowiadana, ale coś nie wiedzieć czemu zrezygnowano z niej. _________________ Jesteś początkującym e palaczem ? Zanim o coś zapytasz, zajrzyj najpierw tu: www.digicig.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Greg1980
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 12:15 Temat postu: |
|
|
Tak ma wyglądać ta fajeczka.
Design iście kosmiczny
Do domu jak znalazł bo na ulicy bym się z ty raczej nie pokazał
Miejmy nadzieję, że jednak wyjdzie.
A co do baterii - czytałem recenzję konkurencyjnego Intellicig EVOlution i tam bateria trzyma taką samą wydajność aż do padnięcia i mam nadzieję, że w Dura będzie tak samo. _________________ Intellicig Evolution - najbliższy ideałowi???
|
| Powrót do góry |
|
 |
Brzechu expert

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 12:18 Temat postu: |
|
|
Ta fajka wyglada jak bongo _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lesmie expert

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 12:26 Temat postu: |
|
|
To jest e fajka jakby z XXII wieku, która przypadkowo pojawiła się już teraz. Janty wprowadza nas w XXII wiek zanim on nastanie.
PS
A może w przyszłośći mamy sobie robić lewatywę z nikotyny ? _________________ Jesteś początkującym e palaczem ? Zanim o coś zapytasz, zajrzyj najpierw tu: www.digicig.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
komedyjka

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 18:25 Temat postu: |
|
|
Hm, obejrzałam film Parked's Review of the Janty Dura i powiem tak: taki sam dym (dużo i powtarzalny) mam w DSE na kablu, więc to mnie jakoś specjalnie nie przekonuje. "Throat hit" (drapanie) jest dla mnie, kobiety, w kablowym DSE zupelnie wystarczające, tak samo jak wielkość wkładu, a zatem to też nie to. Jedyne, co może sprawić, że wydam kolejne 300zł na produkt Janty, to ta reklamowana trwałość Janty Dura, która pozwoli mi na palenie bez tygodniowych przerw spowodowanych czekaniem na dostawę wymienianych części. Ale o trwałości JD przekonamy się dopiero za jakiś miesiąc.
A na razie czekam na Intellicig EVOlution, który już do mnie idzie. Ma świetne recenzje odnośnie trwalości baterii (pierwszej robionej w UK a nie w Chinach), o czym pisał Greg1980 parę postów wyżej. Nie ukrywajmy, EVO jest o połowę tańszy niż Dura w promocji, ryzyko zatem też o połowę niższe. Przepraszam, więcej niż połowę niższe, bo jednak o EVO (jego zaletach i wadach) całkiem sporo już wiadomo - Intellicig EVOlution One Month On. _________________ Od września 2008: DSE901, JCK, Janty Yentl, EVO. Idealny e-papieros jeszcze przede mną.
Od 05.01.2009 Intellicig EVOlution - najbliższy ideału: baterie wystarczają mi na 7-8 tygodni, atomizer na 4 tygodnie.
www.digicig.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Greg1980
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 18:35 Temat postu: |
|
|
komedyjka - mam nadzieję, że skrobniesz jakąś recenzję bo w PL jeszcze takowej nie widziałem  _________________ Intellicig Evolution - najbliższy ideałowi???
|
| Powrót do góry |
|
 |
lesmie expert

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 18:49 Temat postu: |
|
|
Nowy temat o Intellicig EVOlution już założony i tam o nim koontynujemy !
http://e-papierosy.phorum.pl/viewtopic.php?t=244
Komedyjka, koniecznie pisz jak już go będziesz miała. _________________ Jesteś początkującym e palaczem ? Zanim o coś zapytasz, zajrzyj najpierw tu: www.digicig.pl
Ostatnio zmieniony przez lesmie dnia Nie Sty 04, 2009 18:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
komedyjka

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 18:52 Temat postu: |
|
|
| Greg1980 napisał: | komedyjka - mam nadzieję, że skrobniesz jakąś recenzję bo w PL jeszcze takowej nie widziałem  |
Skrobnę, skrobnę. W recenzji będą nie tylko moje wrażenia, ale też mojego małżonka - tzw. "heavy smokera" (dawniej 60-70 analogów dziennie). Nie spodziewam się, że dla niego EVO będzie wystarczający, ale może akurat nas ta fajeczka zaskoczy? Najbardziej zależy nam na bezawaryjności - to podstawa.
Przesyłka została do mnie wysłana we wtorek 30 grudnia, ale nie ma u nich możliwości śledzenia przesyłek (pewnie w tej cenie 3,50 funta nie ma trackingu) więc nie wiem, czy przesyłka wyszla z UK we wtorek lub w środę, czy dopiero w piątek.
EDIT: Ooops, lesmie, w tym samym czasie pisaliśmy posty. Moja recenzja będzie zatem w wątku, który podał lesmie! - http://e-papierosy.phorum.pl/viewtopic.php?t=244 _________________ Od września 2008: DSE901, JCK, Janty Yentl, EVO. Idealny e-papieros jeszcze przede mną.
Od 05.01.2009 Intellicig EVOlution - najbliższy ideału: baterie wystarczają mi na 7-8 tygodni, atomizer na 4 tygodnie.
www.digicig.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jaro
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 19:41 Temat postu: |
|
|
a czy np taka dure bedzie mozna sprobowac przed zakupem? To by byl duzy plus jesli taka mozliwosc by byla. albo odeslac jak by miala byc jeszcze gorsza od dse? Pytam ze wzgledu na wysoka cene. _________________ DSE - dobry na początek aby można było docenić z czasem lepsze modele
B3 - może być
Janty Dura - jedyny dzięki któremu rzuciłem palenie w 100% |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jaro
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 19:44 Temat postu: |
|
|
greg1980 a Ty probowales dse? masz jakies wieksze porownanie czy tylko kissbox i rn4081? _________________ DSE - dobry na początek aby można było docenić z czasem lepsze modele
B3 - może być
Janty Dura - jedyny dzięki któremu rzuciłem palenie w 100% |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lesmie expert

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 19:55 Temat postu: |
|
|
| jaro napisał: | | a czy np taka dure bedzie mozna sprobowac przed zakupem? To by byl duzy plus jesli taka mozliwosc by byla. albo odeslac jak by miala byc jeszcze gorsza od dse? Pytam ze wzgledu na wysoka cene. |
Do tej pory każdy kto mieszka gdzieś niedaleko z którychś z przedstawicieli Janty miał możliwość umówienia się i wypróbowania przed zakupem.
PS
Adresy przedstawicieli Janty masz tutaj:
http://e-papierosy.phorum.pl/viewtopic.php?t=150
Jeśli mieszkasz gdzieś w pobliżu to masz możliwość wypróbowania przed zakupem. _________________ Jesteś początkującym e palaczem ? Zanim o coś zapytasz, zajrzyj najpierw tu: www.digicig.pl
Ostatnio zmieniony przez lesmie dnia Nie Sty 04, 2009 20:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eMAiX expert

|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 19:58 Temat postu: |
|
|
Tak, jest taka możliwość obejrzenia sprzętu na miejscu u sprzedawcy. _________________ www.janty.sklep.pl - Polski Sklep Firmy Janty
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|